Homestyling

Första intrycket av din bostad är mycket viktig för att fånga så många spekulanters intresse som möjligt. Vid en homestyling inreder vi så att bostaden ska kännas ljus, luftig, varm och inbjudande.

Vi utgår ifrån bostadens karaktär och till tänkta målgrupp och skapar en smakfull och inspirerade miljö samtidigt som vi avpersonifierar ditt hem så att spekulanten lättare ska kunna föreställa sig detta som sin bostad. Att en homestyling oftast höjer priset vid försäljning kan nog alla mäklare i Stockholm hålla med om. Idag kan man få mellan 5-25 % mera betalt för sin bostad i Stockholm när man använder sig av homestyling. Vi gör allt för få din bostad att bli så attraktiv som möjligt så innan vi sätter igång bör bostaden vara städad, så att det är klart för inredning och fotografering.

Är du intresserad av en homestyling i Stockholm så går vi kostnadsfritt igenom din bostad, som resulterar i en offert. Vissa saker kan du säkert fixa själv, som tex. om det behöver målas om eller liknande, annars kan vi även ordna det med. Senare återkommer vi med en offert och du kan därefter bestämma dig hur omfattande du vill att stylingen ska vara.

Så här går det till med homestyling

En inredare kommer till din bostad och ger dig ett kostnadsfritt offertmöte som tar ca.30 minuter. Tillsammans går vi igenom med dig om vad som kan behöva göras inför försäljning, vad du kan göra själv och vad vi kan göra om du vill ha hjälp. Därefter skickar Living Room er en offert över den tilltänkta stylingen och så fort ni godkänt denna kommer vi överens om vilket datum som passar er för en homestyling. Efter Living Room har stylat din bostad så har ni kvar inredningen tills visningen är klar, men som längst 40 dagar. Självklart om inte bostaden är såld efter dessa 40 dagar så går det att hyra möblerna veckovis till en kostnad.

Homestaging – en tjänst som betalar sig själv

Bostadsspekulanter i Stockholm har ofta högt ställda krav på hur deras bostäder skall se ut och många har ett stort intresse för heminredning. Därför är det extra viktigt att presentera din bostad på ett representativt sätt med högkvalitativa och lyxiga material som ger fantasin en extra skjuts.

Genom att noggrannt välja möbler, konst, belysning och andra inredningsdetaljer för att framhäva det som är unikt med just din bostad, kan värdet på din bostad höjas rejält.

Även om du själv kanske tycker om starkt färgade stormönstrade tapeter eller massor med krukväxter som gör att det känns som att man befinner sig i en djungel när man kliver in i ditt hem, så är det just sånt som kan göra det svårt för potentiella köpare att försöka föreställa sig hur ditt hus eller din lägenhet skulle se ut mer anpassat efter deras egen smak och tycke.

Att göra en homestyling före visningen, när det är dags att fotografera och skapa ett prospekt, kan hjälpa till att öka chanserna för att fler kommer på visningen. Genom att skapa inspirerande bilder väcks nyfikenheten hos dem som är på jakt efter en ny bostad och det är ofta just bilderna som ger det första intrycket när folk bläddrar igenom mäklar- och annonssidor på nätet, eller passerar förbi din mäklarfirmas kontor och ser annonsen i fönstret.

Våra tjänster

Homestyling i Stockholm som anpassas efter dina förutsättningar

Bor du i Stockholm och vill ha hjälp med första intrycket av din bostad. Då är vi rätt personer att kontakta inför en försäljning eller i ditt befintliga boendet. Styling är marknadsföring av din bostad, och det hjälper vi dig med. Vi gör skillnad genom styla med värdefulla inredningsdetaljer och möbler/belysning och växter. Presentera din bostad på rätt sätt vid en försäljning, genom rätt känsla och rikta dig till rätt målgrupp. Missa inte chansen att visa upp dolda ytor av ditt hem.

Även färgvalet på väggar och andra ytor kan vara avgörande för att ge rätt intryck. Genom att samarbeta med olika hantverksföretag kan åtgärder, som troligen kommer att betala sig genom ett högre försäljningspris, utföras redan i förväg som en del av din homestyling.

Living Room hjälper dig med homestyling i Stockholm med omnejd.  Med tillgång till ett stort lager med olika möbler och inredningsdetaljer att välja mellan, kan vi tillsammans komponera en lösning som passar just din bostad perfekt och därigenom öka chanserna till en snabb försäljning och till ett högre pris än vad du annars skulle ha fått ut.

I lagret finns många specialdesignade möbler och rekvisita och genom ett samarbete med två konstnärer ges möjligheten att använda unik konst så att den homestyling som görs för just din bostad i Stockholm sticker ut från de andra.

Exempel

Framtidens Styling

Framtidens homestyling där vi skapar något unikt med er inredning samt hjälper er med nya möbler och detaljer.

Funderar du på att köpa några nya möbler? Vi varmt rekommenderar dig att köpa istället för att hyra inredningsdetaljer och möbler. På så sätt satsar du rätt dina pengar från början. Genom vår stor erfarenhet väljer vi trendiga och lätt placerad inredning som även anpassar sig förr din nya bostad. Vi lyhörda och anpassar oss efter era önskemål och drömmar. Genom moodboard samlar vi produkt bilder och priser och vilka märken vi har valt. Vi erbjuder er bredd av utvald inredning från Danmark och Italien. Det kommer att ökar ditt värde och ger karaktär till din nya bostad. Vi  ger dig unik möjlighet att både få ett snyggt och exklusivt styling som behåller sig och lever vidare till ditt nya hem. Ni sparar både pengar och tid och kommer känna er tryggare vid försäljning som blir en början och inte ett slut. Titta gärna på följande video om framtidens Homestyling under tjänster flik-